Jeg er en mand på 35 år, der lyder navnet Mogens Larsen. På trods af min unge alder har jeg oplevet mere end de fleste når på et helt liv..

Efter 9 klasse forlod jeg folkeskolen til fordel for Midtsjællands ungdomsskole hvor jeg tog 10. klasse, et år jeg var meget glad for. Du kan læse mere om skolen her.
Jeg har også lavet en hjemmeside til MSU´s elevforening som du kan læse om her.

Jeg tog min uddannelse som elektronikmekaniker i søværnet hvor jeg var i 6 år med en masse spændende ture under fremmede himmel strøg, bl.a. var jeg med Olfert Fischer i den Persiske Golfen under Golf krisen i 1991. du kan læse mere om denne tur under punktet Golfen. 

I 1989 fik jeg testikel kræft og fjernet den ene testikel med efterfølgende kemo behandling. I 1999 fik jeg et tilbagefald af min kræft sygdom denne gang i bughulen, jeg gennemgik to "små" kemobehandlinger og en ud af to højdosis hvor man får skiftet sin rygmarv, jeg fravalgte den anden serie med højdosis og endelig blev jeg opereret.
I Januar 2001 fik jeg for 3. gang kræft denne gang i lungerne og bughulen. Det var selvfølgelig et stort slag at få denne besked igen og jeg var meget betænkelig over at skulle gennemgå endnu et langt sygdoms- og behandlingsforløb. 
Der var lagt op til at jeg skulle have 4 serie med 3 kemostoffer (Gemcitabin, Taxol og Cisplatin) Jeg var indlagt et døgn af gangen hvor medicinen skulle løbe ind over 12-14 timer. Efter de 4 behandlinger skulle der laves status over effekten af behandlingen. Den 1 maj 2001 fik jeg så den glædelig besked at der nu ikke var spor af min kræft sygdom tilbage.   
Men ak.. November 2001 viste en scanning at der var sket en lille forøgelse på en knude i bughule som hidtil var blevet betragte som arvæv.
Januar 2002 blev jeg opereret for anden gang med efterfølgende kemobehandlinger (topetecan), i efteråret 2002 gik jeg over til en anden form for kemobehandling (Isfosfamid) da der ikke havde været nogle effekt med topetecan.
Februar 2003 blev jeg for 3. gang opereret da en Pet-Ct scaning indikeret at der var mere kræftvæv tilbage i bughulen.
Heldigvis var der ikke tale om kræftvæv men derimod ar, -binde og fedtvæv.

Under punktet Sygdomsforløb kan du se en kort gennemgang af mit sygdomsforløb.

En af mine interesser er edb lige for tiden har jeg kastet min kærlighed over animeret filer, neden for ser du en variant af min første animations ide. Hvis du klikker ind på Golfen  så kan du se min seneste animation.