Min familie

 

Jeg mødte min kone Nina på Midtsjællands Ungdomsskole, hvor jeg tog 10 klasse  årgang 1985-86. Det var dog først i 1989 vi begyndte at komme sammen og i 1992 blev vi gift. På trods af min testikel kræft har det været muligt for mig at få børn. I 1995 fik vi vores første datter Line en sund og glad pige. Cecilie vores 2. pige blev født i 1997 også hun er en sund og glad pige.

Billedet til højre er fra julen 2001. 

 Her er et billede af mine piger taget i vores nye udestue. Som I kan se er det ret begrænset hvad man kan se af udestuen og Nina.
Tro det eller ej, selv om jeg i den senere tid har kastet mig over billedmanipulation er dette  billede ægte.
Men hvad er så grunden til at der mangler noget af Nina????
Joo ser I, hun har ganske "enkelte" fulgt vægtkonsulenternes program gennem de sidste 8 mdr. har hun tabt 16 kg.
Jeg er selv sagt meget stolt på hendes vegne, ikke nok med hun har haft overskud til at opmuntre og "nurse" mig, når jeg har haft brug for det, hun har også kunnet følge en diæt, der har betydet, at vi mere eller mindre har skulle lave to slags aftensmad. Ikke noget problem de dage jeg har kunnet give en hånd med, men det har jo langt fra været alle dage, at jeg har kunnet det.

Selv om jeg naturligvis er glad for den ekstra sengeplads, der nu er blevet. Prøver jeg at lokke Nina i fordærv med den ene lækre aften menu efter den anden, for hun skulle jo nødig forsvinde helt.

 

 

 

 

Vi har gået til svømning med vores børn lige fra de var helt små. Hvilket vi gerne vil anbefale andre forældre at gøre, for på den måde lærer børnene at omgås vandet på en naturlige måde. Line lærte at svømme uden brug af hjælpe midler i sommeren 2000 og er inden for det sidste halve år blevet en stabil svømmer. Cecilie kan endnu ikke svømme, men er fortrolig med det våde element og elsker at komme til svømning. Vi har også gået til gymnastik med vores børn lige fra de kunne gå. På den måde får man jo også rørt sig lidt. Nu er de heldigvis blevet så store, at forældre ikke længere må være med. Så nu er det op til de små, at få sved på panden .